A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Оголошення. Скликання позачергової 33/1 сесії Війницької сільської ради.

Дата: 20.09.2019 14:32
Кількість переглядів: 246

Шановні депутати та жителі громади! Повідомляємо, що 25 вересня 2019 року о 10-00 годині у залі засідань сільської ради відбудеться позачергова 33/1 сесія сільської ради VII скликання. 

ВІЙНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЛОКАЧИНСЬКОГО  РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 вересня 2019 року                   с. Війниця                                  №103

 

Про скликання позачергової 33/1

сесії сільської ради VIІ скликання

 

          Відповідно до ч. 1 ст. 42, ст. 46, ч. 3 ст. 50 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"

 

І. Скликати  позачергову  33/1 сесію сільської ради VIІ скликання 25 вересня 2019 року о 10-00 годині у залі засідань сільської ради.

           

           На порядок денний сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження порядку денного позачергової 33/1 сесії сільської ради сьомого скликання.
  2. Про розгляд звернення мисливців Війницької сільської ради сіл Губин, Війниця, Тумин, Озютичі, Запуст «Про скасування рішення Війницької сільської ради від 24.07.2019 р. №  31/1-20 «Про погодження надання польових угідь для ведення мисливського господарства».
  3. Про встановлення громадян на першочергову чергу по наданню земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про встановлення громадян на загальну чергу по наданню земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  9. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  10. Про передачу у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  11. Про  внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 22.08.2019 р. № 32/1-19/5 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»
  12. Про погодження надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про розгляд заяви Ковальчук Руслани Миколаївни «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».
  14. Про внесення змін до рішення Війницької сільської ради від 19.02.2019 р. № 26/1-15 «Про затвердження проектів землеустрою та передачу у власність земельних ділянок».
  15. Різне.

 

ІІ. Організаційне  забезпечення  підготовки та проведення позачергової 33/1 сесії Війницької сільської  ради сьомого скликання  залишаю за собою.

 

 

Секретар ради                                                                                                    І. САК

Завантажити Розпорядження про скликання позачергової 33/1 сесії сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь