A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Війницька сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади.

Дата: 24.12.2019 15:54
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Тризуб

ВІЙНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 ЛОКАЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 грудня 2019 року                         с. Війниця                                                 № 148

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної

 посади посадової особи виконавчого комітету Війницької

 сільської  ради, а саме: начальник відділу земельних ресурсів і охорони природного середовища – 1 штатна одиниця

 

Відповідно до ст.3,10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про запобігання корупції», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Наказу Головного управління державної служби України зі змінами згідно наказу НАУ з питань ДС №87 від 27.04.2015 «Про внесення змін до загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, з метою дотримання чинного законодавства при проведення іспитів на заміщення вакантних посад державних службовців» в Війницькій сільській раді:

 

1. Оголосити  конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи виконавчого комітету Війницької сільської ради – начальник відділу земельних ресурсів і охорони природного середовища – 1 штатна одиниця.

2. Секретарю сільської ради оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті Війницької сільської ради та викласти його в такій редакції: Війницька сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу: громадянство України, вільне володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, знання діючого законодавства України професійного спрямування. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування не менше 2-х років або стаж роботи в інших сферах управління не менше 4 років, упевнений користувач ПК.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; про присвоєння категорії;

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою та у спосіб, що встановлені Законом України «Про запобігання корупції»;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Паспорт та трудова книжка пред'являються на засіданні конкурсної комісії.

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: Війницька сільська рада, с.Війниця вул. Миру,1 Локачинського району Волинської області.

Додаткова інформація стосовно основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається працівником Війницької сільської ради, відповідальним за кадрову роботу.

Від громадян, які досягли граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування , заяви для участі у конкурсі не приймаються.

Додаткова інформація за телефоном: тел. 95334

Конкурсна комісія

3. Затвердити перелік питань на перевірку знань законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного відділу, а саме питань на перевірку знань начальника відділу земельних ресурсів і охорони природного середовища (додаток 1).

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                          С. ВЕРРБИЦЬКИЙ

Сак 30410

Завантажити розпорядження "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи виконавчого комітету Війницької сільської  ради, а саме: начальник відділу земельних ресурсів і охорони природного середовища – 1 штатна одиниця".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь