A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Наради керівників закладів освіти Війницької громади.

Дата: 11.01.2020 17:25
Кількість переглядів: 313

   

Нарада керівників ЗЗСО Війницької громади.

9 січня 2019 року відбулась перша нарада керівників закладів загальної середньої освіти Війницької громади у новому календарному році. 
    В ході роботи обговорено чимало нагальних питань, які стосувались, зокрема, курсової перепідготовки педагогів - напрямку в галузі освіти, де вже почалось впровадження кардинальних системних змін, атестації освітян у 2020 році, планування та проведення заходів, спрямованих на дотримання вимог системи НАССР при організації харчування учнів та вимог протипожежної безпеки, організації та проведення ремонтів шкільних харчоблоків, придбання палива тощо. 
   Довго дискутували директори і над проблемою оптимізації закладів освіти, яка гостро постає у 2020 році, оскільки коштів освітньої субвенції на заробітну плату та достойну надбавку за престижність роботи педагогів знову не вистачить. А це майже мільйон гривень, який доведеться відшукати в місцевому бюджеті, який і так не дуже оптимістичний. На жаль, спільного бачення у цьому напрямку поки немає.
    Варіанти, запропоновані начальником гуманітарного відділу Оксаною Дмитрук, потребують подальшого вивчення, обговорення на засіданнях виконкому і депутатської комісії, пленарних засіданнях. 
    В роботі наради також взяли участь сільський голова Сергій Вербицький, головний бухгалтер Тетяна Стасюк та начальник відділу фінансів Антоніна Королюк, головний спеціаліст Світлана Семченкова.

Фото без описуФото без опису

    Нарада керівників ЗДО Війницької громади.
   В п'ятницю, 10 січня, чимало важливих питань обговорили на нараді завідувачі 6 закладів дошкільної освіти Війницької громади. Серед них - чимало нововведень в організації харчування дітей в дитсадках, системі підвищення педагогічної кваліфікації та системі управлінської діяльності. 
    Усіх хвилює проблема поліпшення, оновлення матеріальної бази закладів освіти. Тому і начальник гуманітарного відділу Оксана Дмитрук, і сільський голова Сергій Вербицький в черговий раз акцентували на пошукові різних джерел фінансування, без яких громаді не просто йти вперед і розвиватися. 
    Завідувачів ознайомлено із кошторисними призначеннями на поточні видатки у 2020 році.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь