A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Нарада працівників закладів культури Війницької ОТГ.

Дата: 29.01.2020 15:15
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

  28 січня 2019 року  відбулась нарада працівників закладів культури Війницької ОТГ за підсумками роботи у 2019 році.  В нараді прийняли участь директор  сільського будинку культури с.Губин Анатолій Левков, завідувач сільського клубу с.Озютичі Оксана Гринчак, завідувач сільського клубу с.Війниця Оксана Зубко,  художній керівник будинку культури с.Березовичі Оксана Лещук-Янчук, бібліотекар с.Губин Алла Каліщук, бібліотекар с.Тумин Антоніна Максимюк, бібліотекар с.Бегета Галина Козунь, бібліотекар с.Березовичі Тамара Авраменко, бібліотекар с.Озютичі Алла Шахраюк, бібліотекар с.Павловичі Наталія Прокуда.

  Начальник гуманітарного відділу Війницької сільської ради Оксана Дмитрук проінформувала про роботу галузі культури у 2019 році та окреслила пріоритетні плани на 2020 рік.  Головний спеціаліст гуманітарного відділу   Людмила Цизь  надала узагальнену інформацію по статистичній звітності за 2019 рік та надала  методичні рекомендації по плануванню на 2020 рік.

   Варто відзначити, що в 2019 році проводились різні культурно-дозвіллєві заходи в громаді. Аматорські творчі колективи приймали участь у всіх заходах місцевого рівня, та в одному районному. Спільні концерти проведені до Дня молоді , до Дня Незалежності України, до Дня сільського господарства, до Дня захисника України.

   За 2019 рік бібліотеками громади надано послуг 2118 читачам. Книговидача складає 36035 екземплярів. Читачами бібліотек здійснено 13670 відвідувань.  Особлива увага приділяється соціально–незахищеним категоріям (ветеранам, інвалідам, людям похилого віку).  Як і раніше, актуальною залишається така форма бібліотечного обслуговування населення, як книгоноші. Фонди бібліотек за рік поповнилися на 585  примірників. З них книг – 304, періодики  - 281 примірників. Бібліотечний фонд на кінець року становить 30681 примірників, у т.ч. книги -29862, періодичні видання -815, електронні видання -4.

  Під час зустрічі обговорені проблемні питання галузі культури  в розрізі клубних та бібліотечних установ: зміцнення матеріально-технічної бази, ремонти, дотримання виконавчої дисципліни, забезпечення протипожежної безпеки  у закладах, збагачення змісту та вдосконалення форм діяльності, організація роботи у напрямку впровадження нових форм та методів роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь