A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

У Війницькій громаді привітали працівників культури з професійним святом

Дата: 09.11.2020 15:12
Кількість переглядів: 1274

Фото без опису

Сьогодні, 9 листопада 2020 року, працівників культури Війницької громади щиро вітали з професійним святом сільський голова Сергій Вербицький, начальник гуманітарного відділу Оксана Дмитрук та головний спеціаліст гуманітаного відділу Людмила Цизь. Кращі працівники культури були нагороджені подяками обласної та сільської рад за вагомий особистий внесок у розвиток української культури, аматорського мистецтва, сумлінну та багаторічну працю, участь у культурно-мистецькому житті Війницької громади та дипломом управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації за участь в обласному дистанційному фестивалі повстанської та стрілецької пісні "За волю України".

 

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

 

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

 

 

 Культура робить людину особистістю,  робить нас неповторними, несхожими на інших. Нам є чим пишатися! Це свято талановитих людей, таких як Ви,  які  зберігають, розвивають і відтворюють безцінні духовні скарби нашого народу.

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Низький Вам уклін за Вашу святу місію.

 Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях! Бажаємо Вам оптимізму і натхнення, нових творчих ідей та можливостей. Нехай робота приносить Вам задоволення, а людям - радість. Добра, Любові і Краси!

З повагою, сільський голова та колектив Війницької ОТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь