A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Дякуємо за плідну співпрацю!

Дата: 24.11.2020 18:00
Кількість переглядів: 2290

«Саме сьогодні підійшов до завершення термін моєї каденції на посаді Війницького сільського голови. Тому в цей день я хочу подякувати всім працівникам сільської ради,  в.о. старостам, депутатам та ініціативним жителям за прекрасну співпрацю, адже ми з вами робили спільну справу - працювали задля добробуту людей, робили все можливе, щоб покращити благоустрій у кожному населеному пункті. На протязі 2019-2020 років ми успішно виконали програму соціально-економічного розвитку та спільно виконували місцеві програми. Сердечно бажаю усім, хто працював на благо нашої громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку та мирного неба над головою!», - Сергій Вербицький.

Колектив Війницької громади щиро дякує за плідну співпрацю Сергію Вербицькому та Ірині Сак за набутий досвід, за Вашу витримку і терпіння, реальну допомогу у вирішенні спільних завдань. Нехай доля шле Вам добро і щастя та достаток, а віра надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

Зичимо новообраним депутатам, які увійшли до депутатських корпусів Затурцівської  та Зимнівської громади, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та надихають колеги, мешканці громади, минають негаразди та непорозуміння. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю.

Щиро, щиро дякуємо Вам усім!

З повагою, Сергій Вербицький та колектив Війницької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь