A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Розпорядження №36 «Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території Війницької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.»

Кількість переглядів: 197
Скликання: ---
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження
Дата прийняття: 10.04.2020
Дата оприлюднення: 10.04.2020
Номер документу: 36
Назва документу: Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території Війницької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
Прикріплені файли:

ВІЙНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЛОКАЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 квітня 2020 року                    с. Війниця                                      № 36

 

Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних

заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території Війницької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Беручи до уваги рішення розширеного засідання Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 09 квітня 2020 року, протокол № 9 «Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рішення позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Локачинської РДА від 10 квітня 2020 року, протокол № 5 «Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Запровадити на території Війницької сільської ради додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 13 год. 01 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 11 квітня 2020 року).
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                                                                     С. ВЕРБИЦЬКИЙ

Завантажити розпорядження від 10.04.2020р №36 "Про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину з метою запобігання поширенню на території Війницької сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2."


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь