A A A K K K
для людей із порушенням зору
Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Дата: 11.03.2020 12:14
Кількість переглядів: 222

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання  зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Війницька сільська рада повідомляє про оприлюднення проектів рішення  сільської ради та аналізів регуляторного впливу до них:

 

  1. ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Війницької сільської ради «Про встановлення ставок земельного податку на території  сільської ради» та аналізу регуляторного впливу

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Війницька сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення сільської ради «Про встановлення ставок земельного податку на території  сільської ради» та аналізу регуляторного впливу цього акта.

Розробник проекту: відділ земельних ресурсів і охорони природного середовища Війницької сільської ради.

Даний проект рішення розроблено з метою дотримання вимог Податкового кодексу України в частині встановлення земельного податку, збільшення дохідної частини  місцевого бюджету, досягнення компромісу між платниками даного виду податку та Війницькою сільською радою в частині ставок податку.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу буде розміщено 17.03.2020 р. на офіційному сайті Війницької сільської ради (www.viynycka.gromada.org.ua) у розділі «Регуляторна діяльність. Обговорення проектів».

 

  1. ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Війницької сільської ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналізу регуляторного впливу

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Війницька сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення сільської ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналізу регуляторного впливу цього акта.

Розробник проекту: Війницька сільська рада.

Даний проект рішення розроблено з метою  створення єдиного механізму справляння податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, збільшення надходжень до загального фонду сільського бюджету за рахунок перегляду ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та направлення додаткових коштів на соціальний розвиток громади.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу буде розміщено 17.03.2020 р.  на офіційному сайті Війницької сільської ради (www.viynycka.gromada.org.ua) у розділі «Регуляторна діяльність. Обговорення проектів».

 

Зауваження і пропозиції до Проектів рішень Війницької сільської ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування на адресу

Війницька сільська рада: 45510, с. Війниця, вул. Миру, 1;

e-mail: viynicya@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь