Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

У Війницькій ОТГ оголошено конкурс відеоролика "Презентація Війницької громади"

Дата: 14.08.2020 15:04
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

 

З 17 серпня  2020 року виконавчий комітет  Війницької ОТГ оголошує конкурс відеоролика «Презентація Війницької громади".

Конкурс проводиться з метою  активізації творчих здібностей жителів громади, громадян України, які проживають на території Волинської області, залучення молоді до участі у суспільно-корисних процесах,  презентації та створення позитивного іміджу громади, виховання патріотизму та любові до рідного краю.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  • 1. На Конкурс подаються роботи (відеоролики), що презентують громаду та висвітлюють позитивні зміни, які відбулися в громаді від моменту створення  (з 03.01.2019 р ).
  • 2. Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 10 хвилин. На початку ролика слід указати його назву і дані про автора (авторів): ім’я, прізвище.
  • 3. Відеоролик може бути відзнятий будь-якими доступними засобами (за допомогою професійної або непрофесійної відеокамери, фотоапарату, смартфону, мобільного телефону).
  • 4. Під час зйомки та відеомонтажу можуть бути використані будь-які спеціальні програми, методи, способи та інструменти створення, наповнення й оформлення відеоматеріалу.
  • 5.Відеоролик повинен містити музичний або дикторський супровід.
  • Конкурс проводиться з 17 серпня до 30 вересня 2020 року. Відеоролики подаються в Війницьку ОТГ  до 30 вересня. Переможець визначається рішенням журі за результатами таємного голосування. Результати конкурсу оголошуються 01 жовтня 2020 року на офіційному сайті громади.

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ

  • 1. До участі в Конкурсі запрошуються автори відеороликів з числа жителів громади, громадян України, які проживають на території Волинської області  віком від 14 до 40 років.
  • 2. Авторами відеороликів можуть бути як окремі учасники, так і авторські колективи. Склад авторського колективу – не більше 3 осіб.
  • 3. Для участі в Конкурсі учасникам необхідно подати такі матеріали: відеоролик, що має бути надісланий на e-mail: viynicya@gmail.com із зазначенням теми листа «Конкурс відеороликів «Презентація Війницької громади» або на флеш-носії  за адресою: с.Війниця, вул.Миру,1 (адмін приміщення Війницької ОТГ).
  • коротку довідку про автора (авторів): прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, адресу, місце роботи (навчання).
  • Переможці Конкурсу нагороджуються грошовими призами та грамотами виконавчого комітету Війницької сільської ради.

 За зайняте І місце -1800   грн.,  ІІ місце -900 грн , ІІІ місце –450 грн.

Положення про проведення конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь