Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

 У Війницькій громаді відзначили День Державного Прапора, День Незалежності України. 

Дата: 25.08.2020 10:43
Кількість переглядів: 1972

 

Фото без опису 

    Війницька сільська  рада висловлює подяку керівникам закладів культури та освіти за організацію та проведення заходів до Дня Державного Прапора та до Дня Незалежності України. Творчим колективам громади, активістам, організаторам, учасникам онлайн-концерту, талановитим дітям нашої громади.  Настоятелям церков та всім священнослужителям, які відслужили святковий молебень з нагоди Дня Незалежності України у населених пунктах громади.

   Щиро вдячні усім, святкування дійсно стало по-родинному теплим. І головне, дякуємо Вам, що День Незалежності відзначали майже у всіх селах, молитвою за Україну, онлайн-концертом, креативними онлайн-заходами та покладаннями квітів до пам’ятних знаків. Ви самі творите історію своєї держави, бо Україна починається з нас. Особлива вдячність військовим, які захищають наш мир і спокій на Сході України, завдяки яким ми маємо мирне небо над головою.

  В закладах культури, а саме в бібліотеці с.Губин підготовлена тематична книжкова виставка «Моя Україна - єдина країна», читання поезії до Дня Прапора, дитяча ігрова програма «Малюю прапор моєї країни».  В бібліотеці с.Павловичі оформлена книжкова виставка "Ми всі одна родина - єдина Україна ". Бібліотека спільно з  клубом с.Війниця провели флешмоб #колірнастроюжовтоблакитний. В бібліотеці с.Бегета до Дня Прапора підготовлена літературна поличка "Величний символ нашої держави" та до Дня Незалежності України фоторепортаж під назвою "Мрії про Україну: дитячий погляд". В бібліотеці с.Озютичі оформлена книжкова виставка "Незалежна і єдина будь навіки, Україно!", читання поезії користувачами бібліотеки.

   Будинок культури  с.Березовичі розпочав онлайн-концерт ,,Мальви та калина - це моя країна'', який  підтримали своїми аматорськими номерами будинок культури с.Губин, клуб с.Війниця, клуб с.Озютичі, бібліотеки сіл Губин, Озютичі, Павловичі.

 В закладах загальної середньої освіти проведені: виставка літератури до Дня Незалежності України «Україна починається з тебе», Конкурс дитячого малюнка «Мій сонячний дім –моя Україна», покладання квітів до братських  могил полеглим борцям за незалежність України у с. Яковичі, с.Павловичі,  святковий забіг до Дня Незалежності України «За здорову націю», святковий флешмоб «Символи моєї Батьківщини».

  Здоров’я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до України та до кожного її жителя зокрема, зігріває ваші серця, а наша громада й надалі розвивається, міцніє та процвітає.

Голова Війницької ОТГ                                                                                     Сергій Вербицький

Онлайн-концерт та відео привітання  до Дня Державного Прапора та до Дня Незалежності можна переглянути в Facebook в групі Культура Війницької ОТГ за посиланням https://www.facebook.com/groups/172149164059108

Фотозвіт



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь