Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Об'їзд закладів освіти Війницької ОТГ щодо готовності до нового навчального року.

Дата: 28.08.2020 14:40
Кількість переглядів: 1140

    Фото без опису

Відповідно до наказу гуманітарного відділу Війницької ОТГ від 11.08.2019 №48   «Про проведення огляду готовності закладів дошкільної, загальної середньої  освіти Війницької сільської ради до роботи в 2020/2021 навчальному році» 25 серпня 2019  була здійснена  перевірка готовності  закладів освіти  Війницької  ОТГ до нового навчального року.

Під час перевірки особлива увага членів комісії була  зосереджена на ході проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконання заходів з протипожежної безпеки.

   Комісія у складі начальника гуманітарного відділу Війницької ОТГ Оксани Дмитрук, начальника відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Володимир-Волинського управління Головного управління Держпродслужби у Волинській області – Світлани Мисинчук,  фельдшера санітарного, відділення санітарного законодавства Локачинського районного управління ГУ Держпродслужби у Волинській області Алли Стуги, головного спеціаліста гуманітарного відділу Війницької ОТГ Світлани Семченкової оглянула приміщення закладів, пришкільні території, спортивні майданчики, харчоблоки, ознайомилася з формами організації навчального процесу в карантинних умовах.

   Враховуючи освітню реформу, здійснювалась перевірка готовності   закладів освіти до роботи в умовах Нової української школи. Приємно відмітити, що з розумінням та творчістю підійшли вчителі, батьки учнів до осучаснення навчального приміщення. Стіни, стелі кімнат пастельних тонів, що створює атмосферу затишку, спокою.  Коридори та рекреації  виглядають стильно та креативно, пристосовані для активного відпочинку учнів.

   Комісія  відзначила, що усі заклади освіти   продемонстрували належну готовність до нового 2020/2021 навчального року. Працівникам закладів разом з батьками вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь