Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

День захисника України в закладах культури Війницької ОТГ

Дата: 15.10.2020 15:39
Кількість переглядів: 879

Святкування  Дня захисника України саме 14 жовтня тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Цього року всі урочисті заходи, присвячені Дню захисника України, відбулися в закладах культури Війницької громади в форматі онлайн та висвітлені в соціальній мережі Facebook в групі «Культура Війницької ОТГ».

В бібліотеці села Губин  відбувся літературно - художній вечір: "Козацькій славі жити у віках", в бібліотеці с.Павловичі – година спілкування «Прийми нас мати, під свій покров», тематична виставка, в бібліотеці с.Озютичі- патріотична година «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра», в бібліотеці с.Тумин – година спілкування «Історія козаків для розумних малюків».

В будинку культури відбувся онлайн-концерт «Ми роду козацького діти, землі української цвіт», в будинку культури с.Губин – онлайн-концерт «В єдності наша сила», в клубі с.Війниця онлайн-концерт «Слава незламним захисникам», в клубі с. Озютичі захід «За землю, за волю, за козацьку долю».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь