Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

Позачергова сесія Війницької сільської ради.

Позачергова сесія Війницької сільської ради.

    12 серпня 2020 року в залі засідань сільської ради  о 09.00 год відбулася позачергова  42/1 сесія сільської ради VII скликання. Вів засідання голова сільської  ради Сергій Вербицький. 

11:34 14.08.2020

Консультативна зустріч щодо попередження та протидії торгівлі людьми в об'єднаній територіальній громаді.

Консультативна зустріч щодо попередження та протидії торгівлі людьми в об'єднаній територіальній громаді.

27 липня 2020 року в приміщенні Війницької сільської ради відбулася консультативна зустріч Громадської  організації "Волинські перспективи" щодо попередження та протидії торгівлі людьми в об'єднаних територіальних громадах Волинської області. Координатор проєктів ОБСЄ в Україні у відповідності до свого мандату планує, реалізує, та здійснює моніторинг проєктів у сфері військово-політичного, економічного, екологічного та людського вимірів безпеки, залучаючи до цієї діяльності як урядові, так і неурядові структури України. Голова громадської організації "Волинські перспективи" Ніна Пархомюк більш детально проінформувала працівників сільської ради про Проєкт "Поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, Волинський компонент", про законодавство України з протидії торгівлі людьми, та передала тематичні інформаційні матеріали для громади.

15:47 27.07.2020

В бібліотеках Війницької ОТГ оформлені книжкові онлайн-виставки до Дня визволення Волинської області від нацистських  загарбників.

В бібліотеках Війницької ОТГ оформлені книжкові онлайн-виставки до Дня визволення Волинської області від нацистських загарбників.

 Давайте пам'ятати історичні події нашого краю та згадаємо, що рівно 76 років тому 21 липня  нашу Волинську область було визволено  від нацистських загарбників. З цієї нагоди в бібліотеках Війницької ОТГ оформлені книжкові  онлайн-виставки, які пропонують наші бібліотекарі до онлайн перегляду. Після закінчення карантину обов'язково запрошуємо відвідати бібліотеки та прочитати ці пізнавальні книги. 

12:54 21.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь