Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

Літературна кав'ярня у бібліотеці села Губин

Літературна кав'ярня у бібліотеці села Губин

"Жінко, ти завжди велична!" -відбулася літературна кав'ярня у бібліотеці. Жінка....Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, загадковоті, сили і доброти. Жінка.... Немає милішого слова Ти ж бо життя і творіння основа. Пензель, перо надихалось тобою, Вічна ти в пісні з болем, любов'ю.

14:33 11.03.2020

Екстремальний туристичний змаг "Доброволець-2020" відбувся в селі Березовичі Війницької ОТГ.

Екстремальний туристичний змаг "Доброволець-2020" відбувся в селі Березовичі Війницької ОТГ.

"29 лютого 2020 року, зі шкільного подвір'я ЗОШ І- ІІІ ст. с. Березовичі стартували ювілейні, десяті екстремальні туристичні змагання "Стежками героїв". "Доброволець - 2020". Їх мета - вшанування пам'яті борців за незалежність України", про це повідомляє Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с.Березовичі на своїй сторінці у Facebook.

12:00 02.03.2020

Проміння долі Лесі Українки

Проміння долі Лесі Українки

Бібліотека і школа - єдиний механізм, діяльність якого спрямована на виховання підростаючого покоління. Реалізація цього завдання можлива тільки за умови тісної співпраці бібліотек з педагогічним колективом. Спільні зусилля бібліотекаря с.Губин Алли Калішук та бібліотекаря с.Тумин Антоніни Максимюк з учителем предметником ЗОШ І-ІІ ст с.Губин Війницької ОТГ Валентиною Ковальчук є одним із необхідних чинників гармонійного, швидкого та якісного надання необхідної інформації учням. Саме з цією метою був проведений захід до дня народження Лариси Петрівни Косач-Квіткиз учнями цієї школи. Було представлено книжкову виставку "Проміння долі Лесі Українки". Співпраця педагогів і бібліотекарів мала добрі результати для творчої роботи з учнями, допомагла розвитку особистості, дала можливість дітям не розминутись із розумною книгою, виховати гідних громадян України. 

15:17 28.02.2020

В Березовичах відбувся захід "Слово рідне, мудре і правдиве" до Міжнародного дня рідної мови.

В Березовичах відбувся захід "Слово рідне, мудре і правдиве" до Міжнародного дня рідної мови.

21 лютого - Міжнародний день рідної мови. У ЗОШ I-III ст. с. Березовичі пройшов цікавий і змістовний захід "Слово рідне, мудре і правдиве", організований і проведений учнівським самоврядуванням ( Каліщук Л. В., Юринець Я.) спільно з сільським бібліотекарем Авраменко Т. С. Співали, розгадували вікторини, змагалися командами, знайомилися з літературними новинками. Одним словом, було цікаво і весело. Тут панувала атмосфера свята, добра, любові до Батьківщини і рідної мови.

09:17 22.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь