Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Березовичах привітали медиків з професійним святом.

В Березовичах привітали медиків з професійним святом.

21 червня в Україні відзначають День медичного працівника. З нагоди цього свята, своїх медичних працівників прийшли привітати  з невеличкою концертною програмою працівники будинку культури с.Березовичі: Оксана Лещук-Янчук, Дарина Приходько, учасники гуртків Юлія Дідун, Оксана Мельничук, учні школи  Максим Цизь, Христина Кугай та Дарина Кугай.  Слова вдячності за їхню нелегку працю та привітання з наступаючим святом прозвучали від сільського голови Війницької ОТГ  Сергія Вербицького, в.о. старости Березовичівського старостинського округу Юрія Ковальчука, директора ЗЗСО с.Березовичі Тетяни Пилипюк, завідувача ЗДО с.Березовичі Руслани Цихоцької та педагога-організатора ЗЗСО с.Березовичі Людмили Каліщук.

16:07 19.06.2020

Війницька громада проти ліквідації ОТГ.

Війницька громада проти ліквідації ОТГ.

З надією на те, що думка жителів громади буде врахована, депутати Війницької сільської ради звернулися до вищих органів влади щодо існування Війницької об’єднаної територіальної громади як самостійної адміністративно-територіальної одиниці у Волинській області.

14:41 12.06.2020

Війницька ОТГ отримала благодійну  допомогу відповідно до Проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19»

Війницька ОТГ отримала благодійну допомогу відповідно до Проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19»

Війницька ОТГ  отримала таку необхідну допомогу  від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» ,  у вигляді набору засобів індивідуального захисту та дезинфекції для медичного персоналу.

11:54 11.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь