Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

Любий садочку наш прощавай!

Любий садочку наш прощавай!

Прощавай наш садочок дитячий, вже пора нам до школи іти! Так зворушливо і трепетно пройшло свято випуску майбутніх школярів у Губинському ДНЗ. 

12:47 11.06.2019

Шукаєте роботу? Тоді Вам до нас.

Шукаєте роботу? Тоді Вам до нас.

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад: державного реєстратора, головного спеціаліста з юридичних питань, спеціаліста з питань соціального захисту населення, головного спеціаліста земельного відділу, спеціаліста земельного відділу, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності. Докладніше...

13:23 07.06.2019

Молодці. Відбулися заходи до Дня захисту дітей у Губинському ЗДО.

Молодці. Відбулися заходи до Дня захисту дітей у Губинському ЗДО.

03.06.2019р. відбулися заходи до Дня захисту дітей у Губинському ДНЗ «Лісова казка». Діти-це наше щастя. Тому їм потрібно приділяти увагу, проводити з ними час, разом приймати участь в заходах, конкурсах. Дітки повинні розуміти і відчувати, що сім’я - це найголовніше. Ми робимо все для того, щоб популяризувати це і показати батькам, що завжди можна знайти час і приділити його своїм дітям. Цінуйте те, що маєте! Любіть своїх дітей!

14:27 04.06.2019

Фотоконкурс для активних жінок нашої громади.

Фотоконкурс для активних жінок нашої громади.

Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування інформує про  фотоконкус "Руйнуючи стереотипи". Шановні жінки  нашої громади, запрошуємо Вас взяти участь у Фотоконкурсі . Якщо Ви активна, розумна, креативна, тоді швидше реєструйся за посиланням ...

09:08 03.06.2019

Весело. День захисту дітей у Березовичівському ЗДО.

Весело. День захисту дітей у Березовичівському ЗДО.

Діти - це турботи, труднощі, крик, шум, бардак. Але коли підходиш до них сплячих, поправляєш одіялко, цілуєш в носик, щічки, і розумієш, що це найбільше щастя в житті! Не чекайте, що ваша дитина буде такою, як ви, або такою, як ви хочете. Допоможіть їй стати не вами, а собою. З Міжнародним днем захисту дітей!

08:24 02.06.2019

Свято останнього дзвоника в Губинській ЗОШ.

Свято останнього дзвоника в Губинській ЗОШ.

31.05.2019року  пролунав останній дзвоник в Губинській ЗОШ. Це особливе свято для всіх учнів та вчителів, однак найбільш трепетним цей день є для випускників 9  класу  цієї школи. Начальник гуманітарного відділу Війницької  ОТГ Оксана Дмитрук привітала усіх присутніх зі святом та вручила грамоти за досягнуті знання.

11:03 01.06.2019

Відбулась чергова 29/1 сесія  Війницької сільської ради.

Відбулась чергова 29/1 сесія Війницької сільської ради.

30 травня 2019 року в залі засідань сільської ради відбулась чергова 29/1 сесія сільської ради  VII скликання, яку провів голова Війницької сільської ради Сергій Вербицький. В роботі пленарного засідання взяли участь: голова райдержадміністрації Віктор Дудечко, голова громади,13 депутатів,  начальник Локачинського відділення поліії Горохівського відділу поліції головного управління національної поліції у Волинській області Володимир Веремчук,  головний лікар  КНП "Локачинська  центральна районна лікарня" Олег Франчук ,  заступник головного лікаря КНП " Локачинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Ірина Мигович, в.о. старости Юрій Ковальчук, директори загальноосвітніх закладів, завідувачі дошкільних навчальних закладів, працівники сільської ради  та жителі громади. По порядку денному розглянули 31 питання. 

17:17 30.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь