Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з ювілеєм !

Вітаємо з ювілеєм !

Щиро вітаємо старосту Юрія Ковальчука з ювілеєм ! В цей урочистий День зичимо Вам міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії, оптимізму, миру та злагоди. Нехай кожна прожита хвилина приносить Вам відчуття щастя, радості, впевненості у своїх силах і життєвих здобутках.

14:48 01.05.2019

Вітаємо усіх зі Світлим Христовим Воскресінням !

Вітаємо усіх зі Світлим Христовим Воскресінням !

Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового. Нехай Ваші душі будуть багаті на добро; як святковий стіл  чисті,  як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов. Христос Воскрес!

15:37 28.04.2019

Губинська  сільська бібліотека філія запрошує на "Великодню бібліотечну світлицю"

Губинська сільська бібліотека філія запрошує на "Великодню бібліотечну світлицю"

Шановні жителі громади обо'язково завітайте на майстер-клас по розпису писанок, який продемонструє майстриня Антоніна Веремчук в приміщенні Будинку Культури (другий поверх, бібліотека філія) . Дізнаєтесь про Великодні традиції в Україні, поділитесь  пасхальними рецептами та відвідаєте виставку інсталяцію "Чути з небес: Христос Воскрес!"

10:34 15.04.2019

09 квітня 2019року відбулась "Весняна толока" в с.Губин

09 квітня 2019року відбулась "Весняна толока" в с.Губин

Беремо приклад! Депутати сільської ради Ковальчук Р.М.та Повович Н.П організували "Весняну толоку" у своєму селі. Небайдужі жителі  долучились до цієї ініціативи. Активну участь  у "толоці"  взяли діти .Чи підніметься твоя рука викинути сміття, якщо прибрала твоя дитина?

09:05 11.04.2019

Голова громади 09.04.2019р. взяв участь у семінарі "Розробка Стратегії розвитку ОТГ", який відбувся у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування

Голова громади 09.04.2019р. взяв участь у семінарі "Розробка Стратегії розвитку ОТГ", який відбувся у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування

Голова громади Сергій Вербицький взяв участь у семінарі "Розробка  Стратегії розвитку ОТГ". Дізнався  про можливості, які  відкривають перед громадами Програма «U-LEAD з Європою» та GIZ, про методику розробки стратегії в ОТГ, та зв’язок стратегії громади зі стратегією розвитку. А також осягнув важливість стратегічних комунікацій на різних етапах розробки стратегії розвитку  ОТГ.

08:41 11.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь