Війницька територіальна громада
Локачинського району Волинської області

Новини

Дата: від до Скинути

20.05.2019р. відбулось засідання оргкомітету Війницької ОТГ

20.05.2019р. відбулось засідання оргкомітету Війницької ОТГ

20.05.2019р. відбулось засідання оргкомітету Війницької ОТГ щодо проведення урочистих заходів, присвячених Дню молоді та Дню Конституції. Були присутні: Анатолій Левков—директор БК с.Губин,  Оксана Зубко—завідувач клубу с.Війниця, Оксана Гринчак—завідувач клубу с.Озютичі, Оксана Лещук-Янчук—художній керівник БК с.Березовичі,  Галина Козунь—бібліотекар с.Бегета, старости: Юрій Ковальчук, Людмила Таровська, Людмила Цизь—головний спеціаліст гуманітарного відділу.  Під час засідання обговорили участь і  номери художньої самодіяльності, які увійдуть в Програму свята.  

08:50 21.05.2019

Бачили? Особливе свято "Маму я люблю".

Бачили? Особливе свято "Маму я люблю".

В Березовичівському  ЗДО 17.05.2019 р. відбулись святкові дійства, присвячені Дню Матері, «Веселкова брама» та «Маму я люблю». Дітки з радістю вітали любих мам зі святом і дарували масу позитивних емоцій присутнім гостям.

09:26 20.05.2019

Солодкого ювілею!

Солодкого ювілею!

Сьогодні відзначає своє 45-ти річчя староста Людмила Таровська.  Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай Ваші очі світяться щастям, нехай вдома Вас чекає любляча сім’я, а робота приносить лише радість. З Днем народження!

11:19 17.05.2019

Львів, 13-14 травня 2019 року голова громади Сергій Вербицький взяв участь у семінарі "Кроки для керівників: Управління людськими ресурсами”.

Львів, 13-14 травня 2019 року голова громади Сергій Вербицький взяв участь у семінарі "Кроки для керівників: Управління людськими ресурсами”.

 Під час семінару Програми «U-LEAD з Європою» "Кроки для керівників: Управління людськими ресурсами” йшлося про професійність спеціалістів, розкриття потенціалу працівників та управління ресурсами в органах  місцевого самоврядування.

11:57 14.05.2019

Відбулась позачергова 28/1 сесія сільської ради.

Відбулась позачергова 28/1 сесія сільської ради.

10 травня 2019 року в залі засідань сільської ради відбулась позачергова 28/1 сесія сільської ради  VII скликання, яку провів голова Війницької сільської ради Сергій Вербицький. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати, голова громади, в.о.старости. По порядку денному розглянули 13 питань, основні з них -земельні. Начальник земельного відділу Надія Мороз проінформувала присутніх про те, що до сільської ради надійшло чимало звернень громадян Війницької сільської ради, які були розглянуті на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища, законності та правопорядку. З усіх  питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

21:57 10.05.2019

Відбувся концерт, присвячений 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Відбувся концерт, присвячений 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня 2019 року в приміщенні Будинку культури с. Березовичі відбувся  концерт, присвячений 74-й річниці Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні. Голова Війницької громади Сергій Вербицький  та староста Юрій Ковальчук  привітали  мешканців зі святом та подякували  всім, хто долучився до організації даного заходу. Активну участь у концерті взяли вихованці дитячого садочка та їх наставники, учні школи,  учасник АТО - Дмитро Шеменюк, фолькльорний колектив та жителі старостинського округу. Дякуємо  завідувачу БК Оксані Лещук-Янчук  за неймовірні враження!

00:26 10.05.2019

З Днем Великої Перемоги, шановні ветерани та солдатські вдови !

З Днем Великої Перемоги, шановні ветерани та солдатські вдови !

Рідні наші ветерани та солдатські вдови, з почуттям глибокої вдячності ми вітаємо Вас із Днем Перемоги! Наша щира вдячність і низький уклін Вам за мирне небо, щасливі посмішки дітей, за нашу Батьківщину. Ваш героїзм, рішучість і непохитну відданість ми будемо пам’ятати вічно. Здоров’я і довгих років життя Вам. Ми пишаємося вами! 

22:44 09.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь